Hotel Simple.

Hotel Simple.

Kom en geniet van ons designhotel midden in het centrum van Utrecht. Het hotel bestaat uit tien unieke suites in ons mooie monumentale pand uit de 18de eeuw met uitzicht op de Dom. Onze suites zijn opgedeeld in drie categorieën: Standaard, Deluxe en Executive. Zowel de Deluxe kamers als de Executive suites hebben een vrijstaand bad. De Executive suites beschikken daarnaast ook over een dakterras mét uitzicht op de Domkerk en de Domtoren. Ook voor de zakelijke gasten zijn wij een prettig hotel en kunnen wij een fijn thuis ver van huis bieden. Er wordt op dit moment helaas geen ontbijt geserveerd, maar wij kunnen u zeker tips geven voor een leuke plek om te ontbijten. 

Daarnaast is ook Restaurant Simple. en Bar Simple. gevestigd in het pand. Deze zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend. Reserveer een tafel in ons restaurant en laat u verwennen door ons restaurantteam van een vier tot acht gangen menu. Schuif informeel aan in de bar, voor een goed glas wijn of een cocktail met lekkere bites of snacks uit onze keuken.

In de buurt

The Dom

In 1254, the construction of the Dom Church and Dom Tower began. At 112.32 meters, the Dom Tower is the tallest church tower in the Netherlands and the tallest building in Utrecht. Come to Utrecht and discover the history of the Dom Church and the Dom Tower.

Shopping

Simple. is gelegen midden in het centrum van Utrecht. Ontdek alle winkels aan de Oudegracht en het grote, overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne. In Utrecht zijn zowel de grote ketens als onafhankelijke winkels te vinden.

City center

Utrecht center has a lot to offer. Besides shopping, you can also enjoy a stroll through the historic center. A bike ride in the surroundings of Utrecht or a boat trip on the canals of Utrecht are recommended. In addition, there are many museums to visit. Utrecht also has numerous nice restaurants, bars and terraces to enjoy.