Simple.X

“Here’s to alcohol, the rose coloured glasses of life.” 
F. Scott Fitzgerald

Welkom bij Bar Simple., waar voortreffelijke wijnen en onvergetelijke momenten samenkomen. Stap in een wereld van verfijnde smaak en gezellige sfeer, waar elk glas een uniek verhaal vertelt.

Geniet van een samengestelde selectie zorgvuldig uitgekozen wijnen van over de hele wereld, waarbij elke fles is gekozen om uw smaakpapillen te verheffen en u naar verre wijngaarden te vervoeren. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net aan uw wijnreis begint, ons deskundige personeel staat klaar om u te begeleiden bij een verkenning van smaken en aroma’s.

Niet echt geïnteresseerd in een glas wijn? Geen probleem. Onze medewerkers doen er alles aan om uw ervaring uitzonderlijk te maken en bieden gepersonaliseerde drankopties, waaronder klassieke cocktails, lokale bieren en smakelijke hapjes.

U hoeft geen tafel te reserveren, bel ons gewoon of kom langs en wij zullen ons best doen om voor u te zorgen. Elke week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur.

Wilt u met een grote groep langskomen voor een hapje en een drankje? Zorg ervoor dat u ons van tevoren belt, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!