Hotel Simple.

Hotel Simple.

Kom en geniet van ons designhotel midden in het centrum van Utrecht. Het hotel bestaat uit tien unieke suites in ons mooie monumentale pand uit de 18de eeuw met uitzicht op de Dom. Onze suites zijn opgedeeld in drie categorieën: Standaard, Deluxe en Executive. Zowel de Deluxe kamers als de Executive suites hebben een vrijstaand bad. De Executive suites beschikken daarnaast ook over een dakterras mét uitzicht op de Domkerk en de Domtoren. Ook voor de zakelijke gasten zijn wij een prettig hotel en kunnen wij een fijn thuis ver van huis bieden. Er wordt op dit moment helaas geen ontbijt geserveerd, maar wij kunnen u zeker tips geven voor een leuke plek om te ontbijten. 

Daarnaast is ook Restaurant Simple. en Bar Simple. gevestigd in het pand. Deze zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Reserveer een tafel in ons restaurant en laat u verwennen door ons restaurantteam van een vijf tot zeven gangen menu. Schuif informeel aan in de bar, voor een goed glas wijn of een cocktail met lekkere bites of snacks uit onze keuken.

In de buurt

De Dom

In 1254 is begonnen aan de bouw van de Domkerk en de  Domtoren. Met 112,32 meter is de Domtoren de hoogste kerktoren van Nederland en het hoogste gebouw van Utrecht. Kom naar Utrecht en ontdek de geschiedenis van de Domkerk en de Domtoren.

Shoppen

Simple. is gelegen midden in het centrum van Utrecht. Ontdek alle winkels aan de Oudegracht en het grote, overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne. In Utrecht zijn zowel de grote ketens als onafhankelijke winkels te vinden.

Centrum

Utrecht centrum heeft van alles te bieden. Naast uiteraard fijn winkelen, kunt u ook een heerlijke stadswandeling maken door het historische centrum. Een fietstocht maken in de omgeving van Utrecht of een boottocht maken over de grachten van Utrecht zijn aan te raden. Daarnaast zijn er vele musea te bezoeken.  Utrecht heeft ook talloze leuke restaurants, bars en terrasjes om van te genieten.