Private Lounge

Private Lounge

Welkom bij Simple’s voortreffelijke privé-eetervaring! Geniet van de kunst van lekker eten en uitzonderlijke gastvrijheid in restaurant Simple, waar elke maaltijd een reis van smaken en elegantie is. Ons restaurant, gelegen in het hart van Utrecht, biedt een culinaire ervaring die het gewone overstijgt, een plek waar verrukkelijke gerechten en onberispelijke service samenkomen.

Ontdek de allure van onze exclusieve privélounges, ontworpen om elke gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Van intieme lunches tot uitgebreide diners, onze elegante ruimtes zijn perfect voor het organiseren van privébijeenkomsten die een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een speciaal feest, ons team zorgt ervoor dat alle details vlekkeloos worden uitgevoerd.

Onze private dining-ervaringen gaan verder dan uitzonderlijk eten en omvatten een persoonlijke service die aan al uw wensen voldoet. Laat ons een menu op maat samenstellen, wijnarrangementen aanbieden en aandacht besteden aan elk detail, waardoor uw evenement een dierbare herinnering wordt.

Private Lounge Links

In deze lounge is plek voor circa 24 personen om te vergaderen en/of te dineren.

Private Lounge Midden

In deze lounge is plek voor circa 16 personen om te vergaderen en/of te dineren.

Private Lounge Rechts

In deze lounge is plek voor circa 8 personen om te vergaderen en/of te dineren.